خانه / فنی و مهندسی / آزمایش کشش پذیزی به منظور مقدارسنجی آنیزوتروپی و سخت شدن کرنشی پنیز موزارلا (مقاله + ترجمه – ۲۰۱۴)

آزمایش کشش پذیزی به منظور مقدارسنجی آنیزوتروپی و سخت شدن کرنشی پنیز موزارلا (مقاله + ترجمه – ۲۰۱۴)

دانلود رایگان آزمایش کشش پذیزی به منظور مقدارسنجی آنیزوتروپی و سخت شدن کرنشی پنیز موزارلا (مقاله + ترجمه – ۲۰۱۴) ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” آزمایش کشش پذیزی به منظور مقدارسنجی آنیزوتروپی و سخت شدن کرنشی پنیز موزارلا (مقاله + ترجمه – ۲۰۱۴) “را از گوگل فایل دانلود نمایید.


آزمایش کشش‌پذیری به منظور مقدارسنجی آنیزوتروپی(۱) و سخت شدن کرنشی پنیر موزارلا چکیده: ما آنیزوتروپی پنیر موزارلا را بررسی کرده‌ایم که حضور آن در مقالات مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد. آزمایش کشش‌پذیری روش خوبی را اثبات کرد؛ چرا که محل و و روش شکستگی واضح بود. برش مستقیم پنیر موزارلا از قالب هیچ‌گونه آنیزوتروپی معناداری را نشان نداد و این در حالی است که میکروسکوپ کانفوکال نشان‌دهندة تراز ساختاری خوب در مقیاس میکرو بود. پنیر موزارلای کشیده‌شده آنیزوتروپی زیادی را با اعمال تنش کششی در جهت درازشدگی یا جهت رشته‌ها ~ ۳٫۵x که عمود بر رشته‌ها هستند، نشان می‌دهد. درجة حرارت کشیدگی با حداکثر آنیزوتروپی پس از کشیدگی در دمای ۷۰ ° C ، تأثیر قابل توجهی بر آنیزوتروپی داشته است. ما نشان می‌دهیم که عدم توافق در آنیزوتروپی اشاره‌شده در مقالات، با روش بسته‌بندی پنیر موزارلا در قالب‌ها، پس از مرحلة کشش تولید، مرتبط می‌باشد. تنش کششی/ منحنی کرنشی در جهت رشته‌ها نشان‌دهندة سخت شدن کرنشی با مدول، پیش از شکستگی ~۲٫۱x …

این محصول “آزمایش کشش پذیزی به منظور مقدارسنجی آنیزوتروپی و سخت شدن کرنشی پنیز موزارلا (مقاله + ترجمه – ۲۰۱۴)  “توسط پورتال  گوگل فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: google-file

مطلب پیشنهادی

بررسی انتقال حرارت پره (فین) مثلثی به کمک روش حجم محدود (Finite volume) و مقایسه آن با پره (فین) سهموی

دانلود رایگان بررسی انتقال حرارت پره (فین) مثلثی به کمک روش حجم محدود (Finite volume) و مقایسه آن با پره (فین) سهموی با لینک مستقیم از گوگل فایل

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *