خانه / فنی و مهندسی / پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد

پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد

دانلود رایگان پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد “را از گوگل فایل دانلود نمایید.


  فرمت فايل : word(قابل ويرايش)تعداد صفحات۴۴   . مقدمه.II شرطي كردن دماييA. شرطي كردن دمايي سردB. شرطي كردن دمايي دو مرحله ايC. تغييرات فيزيولوژيكي القا شده بوسيله دماD. شرطي كردن در دماي بالاIII. گرما دادن متناوبA. بهبود اثرات آسيبي انجماد بوسيله گرما دادن متناوبB. مكانيسمهاي احتمالي گرما دادن متناوبIV. اتمسفر كنترل شدهA. فوايدB. خطراتV. تنظيم كننده هاي رشد گياهA. اسيد اسكوربيكB. تريازولهاC. اتيلنD. پلي آمينها.VI ديگر مواد شيمياييA. قارچ كشهاB. كلسيمC. آنتي اكسيدانتها و مواد نابود كننده راديكالهاي آزادVII. بسته بندي كردنVIII. موميايي كردن و ديگر پوشش دهنده هاIX. نكات نتيجه گيري شدهپيشينه ذكر شده I. مقدمهيكي از اهداف اصلي تحقيق روي آسيب در طول سرد كردن محصولات كشت شده يافتن روشهاي موثر براي كاهش آسيب حاصل از سرد كردن است. محصولات تازه حساس به سرد كردن از فوايد كلي نگهداري از طريق سرد كردن بهره مند نيستند و سريعاً اگر در يخچال نگهداري نشوند، نابود مي شوند. اگر عمل سرد كردن در اين بافتهاي حساس افزايش داده شود و يا اگر ظهور علائم آسيب در طول سرد كردن به تاخير بيفتد، در اين صور …

این محصول “پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد  “توسط پورتال  گوگل فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: google-file

مطلب پیشنهادی

تحقیق و بررسی در مورد ارگونومي ۰۳ ارگونومي و اهميت آن در جامعه ( Ergonomy )

دانلود رایگان تحقیق و بررسی در مورد ارگونومي 03 ارگونومي و اهميت آن در جامعه ( Ergonomy ) با لینک مستقیم از گوگل فایل

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *